Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2022

Стоп наркотики. У Полтаві затримано 3 місцевих жителів за підозрою у незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин (ФОТО)

За підозрою у скоєнні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів викрито та затримано трьох жителів Полтави. 

Вказані особи налагодили реалізацію заборонених речовин на постійній основі шляхом «закладок». Продаж відбувався через один із месенджерів, оплата – на банківські картки та електронні гаманці. 

У ході обшуків у місцях зберігання та фасування «товару»  правоохоронцями вилучено речовини, зовні схожі на канабіс та метамфетамін, які направлено на експертизу.  

 

Під час затримання в автомобілі, яким пересувалися фігуранти, вилучено 3 тис. дол. США, 5 тис. грн, банківські картки, мобільні телефони та інші речові докази.

 

Наразі полтавцям повідомлено про підозру

у використанні коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, вчиненому повторно, за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 306 КК України);

незаконному виготовленні, зберіганні, перевезенні з метою збуту, а також збуті наркотичних засобів, психотропних речовин, вчинених повторно, за попередньою змовою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

Також за клопотанням слідчого і прокурора Октябрським районним судом Полтави усім підозрюваним обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним управлінням Національної поліції в Полтавській області, оперативний супровід – Управлінням боротьби з наркозлочинністю в Полтавській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.   

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1617