Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2023

Кримінальні правопорушення проти громадської безпеки – жителя Львівщини підозрюють у збуті вогнепальної зброї полтавцю (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури 36-річному львів’янину повідомлено про підозру у придбанні, зберіганні, носінні та збуті вогнепальної  зброї  та  бойових  припасів  без  передбаченого  законом  дозволу (ч. 1  ст. 263 КК України).

За даними слідства, упродовж 2021-2022 років чоловік за понад 90 тис. грн здійснив продаж вогнепальної зброї одному із жителів Полтави. З метою приховування своєї протиправної діяльності фігурант надсилав замовнику «товар» через поштові відділення під вигаданими прізвищами та частинами, які, за висновком судово-балістичної експертизи, у зібраному стані є пістолетами конструкції Токарєва та Макарова.

Під час проведення обшуку за місцем проживання особи правоохоронцями виявлено та вилучено більше 20 предметів, зовні схожих на зброю та бойові припаси, які наразі направлено на експертизу. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Слідчі дії здійснюються Управлінням Служби безпеки України в Полтавській області.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1325