Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.05.2023

Термомодернізація дитсадка зі збитками у понад пів мільйона гривень – судитимуть колишнього начальника відділу виконавчого комітету Глобинської міської ради

Глобинською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього начальника одного з відділів виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Особі інкриміновано зловживання владою і службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та службове підроблення (ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України). 

За даними слідства, у 2021 році чоловік, незважаючи на непроведення штукатурних робіт приміщення місцевого дитячого садка, склав та підписав акти про виконаний ремонт будівлі.

Як наслідок, полтавське товариство, що здійснювало термомодернізацію дошкільного навчального закладу, безпідставно отримало з місцевого бюджету понад 500 тис. грн, а територіальна громада зазнала збитків на вказану суму. Наразі з метою її відшкодування прокуратурою до обвинуваченого пред’явлено позовну заяву.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося відділом поліції № 1 Кременчуцького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1891