Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2019

Завдяки прокуратурі Полтавської області раніше судимого чоловіка, який познайомився із потерпілою в Інтернеті, а під час зустрічі, погрожуючи їй ножем, заволодів ювелірними виробами, засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Під час досудового розслідування кримінального провадження з'ясовано, що у червні минулого року 29-річний раніше неодноразово судимий чоловік  познайомився в мережі Інтернет із жінкою. Під час зустрічі чоловік побачив, що потерпіла має золоті прикраси. У подальшому, з метою заволодіння майном останньої, зловмисник запропонував їй поїхати до Кіровоградської області, бо начебто в нього є там справи.

 

Під час подорожі чоловік дістав розкладний ніж та приставив його до шиї потерпілої з вимогою віддати йому усі золоті прикраси та мобільний телефон. Побоюючись за своє життя 43-річна жінка віддала зловмиснику ювелірні вироби та мобільний телефон. Своїми злочинними діями рецидивіст завдав збитки потерпілий на суму майже 30 тисяч гривень.

 

Органами прокуратури Полтавської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за обвинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений особою, яка раніше вчинила розбійний напад) КК України.

 

Обвинуваченого визнано винним та засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області 

 

кількість переглядів: 2238