Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2019

За наполегливої позиції прокуратури Полтавської області засуджено до 8 років позбавлення волі чоловіка, який зарізав дружину

Мешканець Кременчуцького району Полтавської області разом зі своєю колишньою дружиною, перебуваючи за місцем свого мешкання під час вживання спиртних напоїв із-за ревнощів в ході конфлікту, який виник раптово, взяв кухонний ніж, та наніс співмешканці численні удари ножем в область грудної клітки справа, від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці злочину.

 

За процесуального керівництва прокуратури 29-річного чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

 

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та скеровано обвинувальний акт до Київського районного суду м. Полтави.

 

За наполегливої позиції прокуратури вироком Київського районного суду м. Полтави особу засуджено за ч.1 ст.115 КК України до 8 років позбавлення волі.

 

 

 

Прес-служба 

прокуратури Полтавської області 

кількість переглядів: 2581