Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2020

У Кременчуці прокуратура обвинувачує 4 осіб у хуліганстві

Крюківський районний суд Кременчука розпочав слухання у справі за фактом бійки, що сталася наприкінці грудня 2019 року в одному з ресторанів міста. Прокурори Кременчуцької місцевої прокуратури обвинувачують 3 жителів Кременчука у хуліганстві, вчиненому групою осіб (ч. 2 ст. 296 КК України), ще одного кременчуківця у хуліганстві, вчиненому групою осіб, із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 КК України), та в умисному середньої тяжкості тілесному ушкодженні (ч. 1 ст. 122 КК України).  

За даними слідства, працівники кременчуцького заводу святкували у ресторані Новий рік. Між робітником підприємства та відвідувачем закладу виник конфлікт. Останній подзвонив своїм друзям, і ті, прихопивши биту, приїхали «на допомогу». Внаслідок бійки 3 осіб отримали легкі тілесні ушкодження, ще 2 середнього ступеня тяжкості. Окрім цього, було пошкоджене майно ресторану на суму понад 8,5 тис. грн. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2313