Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2020

Прокуратура направила до суду клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру щодо жительки Горішніх Плавнів через неправдиві повідомлення про замінування

Під час процесуального керівництва у кримінальному провадженні стосовно жительки м. Горішні Плавні, яка підозрювалася у неправдивому повідомленні про підготовку вибуху, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 259 КК України), проведено судово-психіатричну експертизу. За її висновками Горішньоплавнівський відділ Кременчуцької місцевої прокуратури направив до суду клопотання про застосування щодо особи примусових заходів медичного характеру.       

Нагадаємо, йдеться про події, які сталися 27 липня цього року. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, жінка подзвонила з мобільного телефону на лінію «102» і повідомила про замінування Горішньоплавнівського відділу Кременчуцької місцевої прокуратури, знаючи, що інформація не відповідає дійсності. Згодом вона поінформувала поліцію про підготовку вибуху будівлі виконавчого комітету Горішньоплавнівської міської ради та одного з товариств міста.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

 
кількість переглядів: 2248