Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2023

Земельні ділянки загальною вартістю понад 24 млн грн зобов’язано повернути Полтавській територіальній громаді за позовом прокуратури (ФОТО)

Господарським судом Полтавської області (суд І інстанції) задоволено позов Полтавської окружної прокуратури про скасування рішень Гожулівської сільської ради та зобов’язання фізичної особи-підприємця повернути Полтавській територіальній громаді 2 земельні ділянки загальною площею 11 га вартістю понад 24 млн грн, розташовані на території Полтавського району. 

У 2020 році вказані ділянки Гожулівською сільською радою для облаштування кладовища надано у постійне користування жінці-підприємцю, яка в подальшому засіяла землю сільськогосподарськими культурами.

Довідково: відповідно до ч. 1 ст. 23 Закону України «Про поховання та похоронну справу» земельна ділянка в постійне користування для розміщення місця поховання може надаватися рішенням уповноваженого органу в установленому законом порядку відповідному спеціалізованому комунальному підприємству, установі чи організації.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1948