Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Звітні дані щодо розгляду запитів на інформацію у 2015 році
      Упродовж 9 місяців 2015 року до органів прокуратури області надійшло 45 запитів. Із них на 26 запитів надано інформацію, на 19 – роз’яснення.
      Значну кількість запитів (30) розглянуто апаратом прокуратури області. Також розглядали запити прокурори міст Кременчука, Полтави, Хорольського та Лубенського районів.
     Найчастіше запитувалась інформація з кадрових питань та щодо проведення досудового розслідування.
     Іншим розпорядникам для надання відповідей надіслано 10 запитів.

    У 2015 році до органів прокуратури області надійшло 80 запитів, з яких – 18 направлено належним розпорядникам запитуваної інформації. Всього розглянуто 62 запити.
     Найбільше запитів розглянуто апаратом прокуратури області (39), прокуратурами міста Полтави (6), Кобеляцького, Новосанжарськогорайонів (по 5), міста Кременчука й Кременчуцького району (по 4).
     За результатами розгляду надано інформацію на 32 запити. За наслідками розгляду30 запитів надано роз’яснення.
     Розглянуті запити стосувались наступних питань: досудового розслідування – 13; організаційно-розпорядчої діяльності – 5; кадрових питань – 10; з інших питань – 31 (27).
     Інформаційних запитів надійшло поштовим зв’язком – 71, отримано електронною поштою – 9, на особистому прийомі запити не подавалися.
     Переважна більшість запитів надійшла від громадян та громадських організацій і стосувалася кадрових питань, у тому числі люстраційних процесів та реформування в органах прокуратури.
кількість переглядів: 75103