Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2015

Кременчуцька місцева прокуратура склала адмінпротоколи щодо 3 депутатів міської ради

Кременчуцькою місцевою прокуратурою складено протоколи щодо трьох депутатів Кременчуцької міської ради про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 2  ст. 172-7 КУпАП.

За інформацією заступника керівника Кременчуцької місцевої прокуратури Олексія Захарова, вивченням матеріалів сесії Кременчуцької міської ради, яка відбулася 24 листопада цього року, було встановлено, що під час поіменного голосування за прийняття міськрадою рішення «Про утворення виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, визначення його чисельності та затвердження його персонального складу» та голосування за прийняття рішення «Про умови оплати праці міського голови,  секретаря міської ради, першого заступника, заступників міського голови, керуючого справами виконкому міської ради» деякі депутати брали участь у голосуванні, порушуючи вимоги Закону України «Про запобігання корупції».

«Прокуратура вважає, що ці депутати вчинили дії в умовах реального конфлікту інтересів, проте, безумовно, остаточну крапку в даній ситуації поставить Автозаводський районний суд, який розглядатиме протоколи», - зазначив Олексій Захаров

кількість переглядів: 5222