Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2016

Затримано осіб, які підозрюються у вбивстві мешканця Кременчука

У середу, 20 липня, працівниками прокуратури Полтавської області спільно зі співробітниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю УСБ України в області виявлено та затримано 3-х осіб, які підозрюються у вбивстві 37-річного мешканця Кременчука (кримінального авторитета на прізвисько «Кирпич»), вчиненого у ніч на 19 липня цього року у Горішніх Плавнях, тобто у вчиненні злочину, передбаченого п. п. 11, 12 ч. 2 ст. 115 КК України. Про це повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури області Юрій Розанов.   

За його інформацією, під час затримання у зазначених осіб виявлено гранати та кулі до вогнепальної зброї.

«Також встановлено, що зазначені особи упродовж тривалого часу вимагали грошові кошти у мешканців міста Горішні Плавні шляхом заподіяння останнім тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості, побоїв та мордувань, у тому числі із погрозами застосування вогнепальної зброї.  Ці дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 189 КК України», - сказав прокурор.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні проводиться слідчим управлінням ГУ НП в Полтавській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

кількість переглядів: 3201