Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.08.2016

Судитимуть 4 осіб, які вчинили розбійний напад на громадянина Азербайджану

Полтавська місцева прокуратура затвердила та направила до Київського районного суду Полтави для розгляду по суті обвинувальний акт щодо 4 осіб, які у травні 2016 року вчинили розбійний напад на 55-річного громадянина Азербайджану. Про це повідомила прокурор Полтавської місцевої прокуратури Марина Чайка.

За її інформацією, 2 жінки, увійшовши в довіру до потерпілого,  потрапили до орендованої ним квартири. Пізніше одна із жінок ненадовго відлучилася та привела із собою 2 чоловіків. І поки один із непроханих гостей бив потерпілого, інші співучасники злочину нишпорили у квартирі.  

«Заволодівши 100 дол., майже 5 тис. грн., мобільним телефоном, ліками, одягом та іншими особистими речами постраждалого, вони покинули помешкання. Проте завдяки оперативним діям правоохоронних органів невдовзі були затримані», - розповіла прокурор.

Усі четверо обвинувачуються за ч. 3 ст. 187 КК України, тобто у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із насильством, небезпечним для  здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчиненому за попередньою змовою, поєднаному з проникненням у житло.

 

кількість переглядів: 3063