Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.09.2016

За допомогою працівника поліції мешканця Полтавщини було викрито при наданні 20 тис грн неправомірної вигоди

Прокуратурою Полтавщини спільно з працівниками управління внутрішньої безпеки Національної поліції в області задокументовано факт надання 20 тис. грн. неправомірної вигоди мешканцем області керівнику одного з районних відділень поліції за «кришування» протиправної діяльності у сфері паливно-енергетичного комплексу, а саме: викрадення газоконденсату з трубопроводу.

Про пропозицію неправомірної вигоди правоохоронець самостійно повідомив свого безпосереднього керівника, що дозволило встановити причетність громадянина одразу до кількох злочинів.

Відомості про даний факт внесено до ЄРДР за  ч. 3 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить слідче управління Головного управління Національної поліції в області за процесуального керівництва відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтриманні державного обвинувачення прокуратури Полтавської області, розповів прокурор цього відділу Денис Бондарець.

кількість переглядів: 3263