Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2017

Четверо працівників Кременчуцької виховної колонії притягнуті до дисциплінарної відповідальності

За результатами розгляду вказівки Кременчуцької місцевої прокуратури, внесеної начальнику Державної установи «Кременчуцька виховна колонія», 4 працівників установи притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Про це повідомила начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури області Аліна Букало.

Зазначені особи притягнуті до відповідальності наказом керівника колонії через неналежне виконання своїх професійних обов’язків під час інциденту, що стався у червні.

 

Нагадаємо, 14 червня 2017 року одному з вихованців відмовили у праві на телефонну розмову у вільний час, хоча хлопець надав адміністрації колонії письмову заяву, в якій зазначив місцезнаходження, телефонний номер абонента та тривалість розмови. Згодом 9 вихованців установи, перебуваючи в дільниці карантину, діагностики і розподілу, почали вимагати послаблення встановленого режиму. Після відмови працівниками адміністрації виконати вимоги, вихованці вели себе агресивно. Окрім цього, 8 із них порізали собі руки уламками скла, кахлю і дзеркала. Проте під час прояву непокори адміністрація установи не ввела відповідний сигнал для припинення протиправних дій юнаків, що дозволило останнім пошкодити майно в кімнатах дільниці.

кількість переглядів: 3387