Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.06.2015

Обвинувачений у ДТП, в якій загинуло 10 людей, постане перед судом

Відділом процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтриманні державного обвинувачення прокуратури Полтавської області направлено до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Харкова, який 16 березня цього року, рухаючись по автодорозі сполученням Київ-Харків-Довжанський, порушив правила дорожнього руху і виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з мікроавтобусом. Про це повідомив старший прокурор вищезгаданого відділу Микола Стасовський.
У результаті ДТП загинуло 10 осіб та ще 4 отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Усі вони їхали на ринок у Харків.
«Дії водія кваліфіковано за ч. 3 ст. 286 КК України, а саме як порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження та спричинили загибель кількох осіб», - пояснив прокурор.
Обвинувальний акт по суті розглядатиме Чутівський районний суд. Державне обвинувачення підтримуватимуть працівники апарату прокуратури області.
кількість переглядів: 3790