Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2017

Прокуратура відреагувала на факт отруєння дітей у Пирятинському ліцеї

За фактом отруєння учнів 1-4 класів Пирятинського ліцею Лубенська місцева прокуратура внесла відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 137 КК України (неналежне виконання професійних обов'язків щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх внаслідок недбалого або несумлінного до них ставлення). Для здійснення досудового розслідування кримінального провадження матеріали направлені за підслідністю – до Пирятинського відділення Гребінківського відділу поліції Головного управління Нацполіції України в області. Про це повідомила начальник відділу ювенальної юстиції прокуратури Полтавської області Аліна Букало.

Встановлено, що упродовж 6 та 7 вересня до Пирятинської центральної районної лікарні були госпіталізовані одинадцять учнів 1-4 класів Пирятинського ліцею з діагнозом гострий ентероколіт.      

Наразі у навчальному закладі проводиться перевірка. За рекомендацією фахівців Лубенського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень Державної установи «Полтавський обласний лабораторний центр МОЗ України» та управління Держпродспоживслужби в Пирятинському районі діяльність харчоблоку їдальні ліцею припинена.

 

кількість переглядів: 3609