Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2017

В обласній прокуратурі працює нова приймальня громадян (ФОТО)

Цьогоріч для зручності громадян у прокуратурі Полтавської області облаштували нову приймальню. На відміну від колишньої площею 16,4 кв. м, нинішня – двокімнатна, її загальна площа – 41,6 кв. м. Також є коридор, де відвідувачі можуть зачекати своєї черги. 

«Незважаючи на те, що повне облаштування нової приймальні ми завершили лише нещодавно, останнім часом приймаємо людей саме тут, адже вона є більш просторою», - говорить начальник відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів прокуратури області Катерина Діденко.

За її словами, у новому приміщенні можуть одночасно писати заяви кілька осіб, за необхідності працівники прокуратури зроблять ксерокопію поданої скарги. На стендах розміщені графіки прийому та довідкова інформація. Прийом здійснюють прокурори різних відділів, що дає можливість громадянину поспілкуватися з працівником, який найбільш повно володіє необхідною інформацією.

 

Довідково: упродовж 9 місяців 2017 року до органів прокуратури  Полтавщини надійшло понад 6 тис. звернень. На особистому прийомі прийняті 2 тис. 396 громадян.

кількість переглядів: 3960