Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.05.2024

Об’єднані спільною метою – дотримання прав дітей в установах виконання покарань. Ювенальні прокурори Полтавщини співпрацюють із громадськими організаціями (ФОТО)

Прокурори Полтавщини та представники громадських організацій об’єднані спільною метою – дотриманням прав дітей в установах виконання покарань.
 
У вівторок, 30 квітня, заступник керівника Полтавської обласної прокуратури Ілля Титарчук та керівник відокремленого підрозділу в Полтавській області громадської організації «Україна без тортур» Віра Яковенко відвідали державну установу «Кременчуцька виховна колонія», де відбувають покарання неповнолітні хлопці.
 
Відвідувачі поспілкувалися з вихованцями та адміністрацією установи щодо забезпечення належних умов утримання дітей, запобігання порушенням їхніх прав, проведення індивідуалізованої профілактичної та психологічної роботи з неповнолітніми.
 
У середу, 1 травня, прокурори та Полтавський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організували спортивні змагання з настільного тенісу для неповнолітніх, які утримуються в Державній установі «Полтавська установа виконання покарань № 23».
 
Учасників змагань нагородили медалями, грамотами та солодкими подарунками.
 
 
Пресслужба Полтавської 
обласної прокуратури
кількість переглядів: 325