Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.12.2023

Побив і викинув тіло співмешканки у вигрібну яму – кременчуківцю повідомили про підозру та взяли під варту (ФОТО)

  За процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури жителю Кременчука повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, у грудні цього року 43-річний чоловік, перебуваючи за місцем тимчасового проживання в с. Максимівка, під час сварки жорстоко побив 50-річну співмешканку, спричинивши їй тілесні ушкодження, які у своїй сукупності кваліфікуються як тяжкі, що призвели до смерті жінки.

З метою приховування злочину він помістив потерпілу у два полімерні мішки, вивіз за село, до лісосмуги і вкинув у вигрібну яму.

У подальшому тіло жінки виявили місцеві жителі та викликали правоохоронців. 

Наразі за клопотанням слідчого, погодженого з прокурором, Автозаводським районним судом Кременчука до підозрюваного застосовано  запобіжний захід – тримання під вартою.

Усі обставини скоєння злочину встановлюються.

Слідчі дії у кримінальному провадженні здійснюються відділенням поліції № 2 Кременчуцького РУП ГУНП в Полтавській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1527