Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2021

Інформація для прокурорів, які бажають бути обраними делегатами на всеукраїнську конференцію прокурорів

З 20 до 22 липня 2021 року проводиться прийом документів від прокурорів Полтавської обласної прокуратури, які бажають бути обраними 26 липня 2021 року на зборах прокурорів Полтавської обласної прокуратури делегатами на всеукраїнську конференцію прокурорів.
 
Кандидатом у делегати на конференцію може бути будь-який прокурор Полтавської обласної прокуратури, який виявив бажання або погодився ним стати.
 
Такі кандидати до 17 години 22 липня 2021 року мають подати до організаційного комітету з питань забезпечення проведення зборів прокурорів Полтавської обласної прокуратури інформаційну довідку про себе за встановленим зразком.
 
Прийом документів від кандидатів проводиться з 8 до 17 години (у робочі дні) за адресою: м. Полтава, вул. 1100-річчя Полтави, 7 (відділ організаційного та правового забезпечення обласної прокуратури).
 
У зв’язку з необхідністю забезпечення завчасного виготовлення бюлетенів для голосування прийом документів від кандидатів після встановленого строку не здійснюватиметься.
 
Зразок інформаційної довідки розміщений на вебсайті Офісу Генерального прокурора  (www.gp.gov.ua) у розділі «Всеукраїнська конференція працівників прокуратури».
 
 
Організаційний комітет з питань забезпечення
проведення зборів прокурорів
Полтавської обласної прокуратури

кількість переглядів: 200