Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2017

Старшокласники шкіл Миргорода відвідали місцеву прокуратуру

У середу, 29 листопада 2017 року, 15 старшокласників семи шкіл  Миргорода та Миргородського району відвідали місцеву прокуратуру.

За словами 1-го заступника керівника установи Івана Сагайдачного, зініціювали зустріч працівники прокуратури. Вони запросили школярів, які в майбутньому мріють стати юристами і, можливо, працювати саме в прокуратурі.  

Спілкуючись із прокурорами, підлітки дізналися про вимоги до кандидатів на посаду прокурорів, основні  принципи, моральні норми та правила прокурорської етики, якими повинні керуватися прокурори при виконанні своїх посадових обов’язків та поза службою.

Майбутніх юристів зацікавила розповідь про реформування органів прокуратури, а також про повсякденну роботу, зокрема підтримання державного обвинувачення в суді.

Окрім цього, діти поспілкувалися з працівниками канцелярії, від яких дізналися про реєстрацію та рух документів і заяв, що надходять.

«Такий захід ми організували вперше. Сподіваємося, що при виборі майбутньої професії отримана інформація стане школярам у нагоді», - констатував Іван Сагайдачний.

 

кількість переглядів: 2890