Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.01.2018

За одержання неправомірної вигоди затриманий начальник управління Решетилівської райдержадміністрації (ФОТО)

У середу, 3 січня 2018 року, працівники прокуратури Полтавщини  спільно зі співробітниками СБУ України в області та Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України затримали під час одержання другої частини неправомірної вигоди одного з начальників управлінь Решетилівської районної державної адміністрації.

Цього дня державний службовець категорії «Б» отримав 10 тис. грн. від представника місцевого товариства за перерахунок заборгованості коштів, виділених товариству за бюджетною програмою «Державна підтримка розвитку хмелярства, закладення молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними».

Першу частину неправомірної вигоди (5 тис. 300 грн.) він одержав у грудні 2017 року на свою банківську картку.

Кримінальне провадження щодо посадовця за ч. 3 ст. 368 КК України розслідується слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області за процесуального керівництва обласної прокуратури.  Наразі державний службовець затриманий у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Довідково: ч. 3. ст. 368 КК України – одержання неправомірної вигоди, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище.

 

                                                                                      Прес-служба прокуратури Полтавської області       

кількість переглядів: 3975