Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2018

Кременчужанин, який у м. Глобине самовільно побудував кафе-магазин, оштрафований. Тепер прокуратура звернулася до суду ще й з позовом

Працівники Кобеляцької місцевої прокуратури підтримали обвинувачення в Глобинському районному суді за ч. ч. 2, 4 ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки в охоронюваній зоні) щодо одного із жителів Кременчука.

«Зазначений громадянин, будучи фізичною особою-підприємцем, у 2014 році у Глобиному без відповідних дозвільних документів реконструював зупинку громадського транспорту, яка є комунальною власністю міста, і побудував кафе-магазин площею 100 кв. м, спричинивши територіальній громаді самовільним захопленням землі 700 грн. збитків», - розповів заступник керівника Кобеляцької місцевої прокуратури Ігор Степаненко.

За вироком суду фізична особа оштрафована на суму 1 тис. 700 грн. Також він у повному обсязі відшкодував завдані збитки.

Окрім цього, прокуратура звернулася до суду з позовною заявою про звільнення зайнятої земельної ділянки, вартість якої – 35 тис. грн.      

 

кількість переглядів: 3172