Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2018

Прокуратура Полтавської області вживає активних заходів щодо екстрадиції громадянина РФ до Французької Республіки для відбування покарання, незважаючи на його спроби усіляко затягнути процес та вийти з-під варти, щоб не відповідати перед законом

Прокуратура Полтавської області, на підставі доручення Міністерства юстиції України, здійснила екстрадиційну перевірку стосовно громадянина РФ щодо видачі його компетентним органам Французької Республіки для відбування покарання у виді 3 років позбавлення волі.

Зважаючи на те, що підстав для відмови у видачі громадянина відсутні, Міністерством юстиції України видано наказ про його екстрадицію компетентним органам Французької Республіки для виконання вироку суду. Не погоджуючись із таким рішенням, чоловік вніс апеляційну скаргу.

За клопотанням прокуратури Полтавської області, до вирішення Міністерством юстиції України питання щодо його видачі та фактичної передачі до Французької Республіки, громадянину обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Вказана справа перебуває на особливому контролі керівництва прокуратури Полтавської області, правопорушник постане перед судом, не дивлячись на його спроби затягувати процес.

Поряд із цим, органи прокуратури Полтавської області розпочинають брати  активну участь у співробітництві з міжнародними організаціями та інституціями у спільній боротьбі із міжнародною злочинністю.

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 3103