Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.08.2018

Прокуратурою Полтавської області доведено вину чоловіка, який розповсюджував особливо небезпечний наркотичний засіб – зловмисника засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Влітку поточного року, раніше судимий за наркозлочини чоловік, збував громадянам за грошову винагороду особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацительований. Окрім цього, за місцем свого проживання зловмисник вирощував коноплю, а також зберігав для власного вжитку канабіс.

За підтримки державного обвинувачення Полтавською місцевою прокуратурою чоловіка визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненого повторно та особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 309 КК України) КК України, ч. 2 ст. 309 (незаконне придбання, виготовлення та зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу без мети збуту, вчиненого повторно, та особою, яка раніше вчинила злочини, передбачені ст. ст. 307, 310 КК України) КК України, ч. 2 ст. 310 (незаконний посів та незаконне вирощування конопель у кількості 50 і більше рослин особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 309 КК України) КК України.

Зловмисника засуджено до 6 років 2 місяців позбавлення волі з конфіскацією усього належного йому майна.

Протидія злочинності у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів триває.

Прес-служба
прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2439