Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2018

За наполегливої позиції прокуратури Полтавської області 30-ти річному чоловіку, який згвалтував потерпілу обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави

Установлено, що 46-річна жінка пізно ввечері поверталась додому після святкування Дня села в Полтавському районі. До жінки підійшов 30-річний чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння  та застосовуючи фізичну силу, згвалтував потерпілу природним та неприродним способом. Після чого залишив місце  злочину.  

Жінка звернулась до правоохоронних органів,  за результатами слідчих дій особу зловмисника встановлено. 

За процесуального керівництва прокуратури чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 152 (згвалтування), ч. 2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене повторно) КК України. 

За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без права внесення застави. 

Досудове розслідування триває,  санкція статті передбачає максимальне покарання у виді позбавлення волі строком до 7 років. 

Прес-служба
прокуратури Полтавської області
кількість переглядів: 3057