Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.09.2018

За принципової позиції прокуратури Полтавської області колишнього заступника директора Коледжу Кременчуцького національного університету ім. М. Остроградського визнано винним та покарано за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією

Колишній заступник директора Коледжу Кременчуцького національного університету ім. М. Остроградського, будучи суб’єктом на якого поширюється дія Закону України «Про запобігання корупції», не подав щорічну декларацію за 2017 рік у передбачений законодавством строк.

Прокуратурою забезпечено участь у розгляді протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення вимог фінансового контролю).

За наполегливої позиції органів прокуратури екс-заступника директора визнано винним у вчинені адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією та накладено стягнення у виді штрафу.

Прокуратура Полтавської області, як спеціально уповноважений суб’єкт у сфері протидії корупції, і надалі вживатиме заходи, направлені на притягнення до передбаченої законодавством відповідальності осіб, які вчинили  адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2617