Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.09.2018

За клопотанням прокуратури Полтавської області начальника Горішньоплавнівського міського відділу державної виконавчої служби, викритого на хабарі, відсторонено від займаної посади

За клопотанням прокуратури Полтавської області начальника Горішньоплавнівського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, відсторонено від займаної посади.

 

Нагадаємо, службовець спочатку отримав від потерпілої на банківську картку 4 тисячі гривень неправомірної вигоди, а згодом – ще 12 тисяч гривень. За вказані кошти підозрюваний обіцяв посприяти у вирішенні питання щодо зняття арешту з житла, який накладено у зв’язку із наявністю заборгованості з виплати аліментів її колишнім чоловіком та переоформлення на неї права власності на частину квартири.

 

Досудове розслідування триває.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 3197