Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2019

Колишньому поліцейському патрульної служби особливого призначення «Полтава» повідомлено про підозру у скоєнні злочину (ФОТО)

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області територіальним управлінням ДБР у м. Полтава повідомлено про підозру у скоєнні злочину колишньому поліцейському патрульної служби особливого призначення «Полтава» Головного управління Національної поліції в Полтавській області. Оперативний супровід здійснювало Полтавське управління ДВБ Національної поліції України.

За версією слідства, 29 вересня 2019 року у Полтаві двоє чоловіків у стані алкогольного сп’яніння, один з яких був працівником поліції, напали на студентів. У результаті 17-річному хлопцю спричинені тілесні ушкодження. Юнака доставили до лікарні та прооперували. Крім цього, тілесні ушкодження спричинені іншим громадянам, які намагалися заступитися за студентів.


Дії правоохоронця кваліфіковані за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. За місцем проживання підозрюваного проведено обшук.

Питання щодо повідомлення про підозру іншому учаснику конфлікту буде вирішене під час подальшого досудового розслідування.    

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні  злочину і не може бути  піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

                        

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2827