Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.10.2019

Прокуратура Полтавщини здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ДТП, в якій загинула поліцейська

Прокуратура Полтавської області розпочала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом ДТП, у результаті якої загинула поліцейська роти № 2 батальйону управління патрульної поліції в Полтавській області Департаменту патрульної поліції.

За версією слідства, 2 жовтня 2019 року 34-річний житель м. Дніпро, керуючи власним автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter», на 190 км автодороги Київ-Харків-Довжанський допустив зіткнення з двома іншими автомобілями, що стояли на додатковій смузі руху, та водночас наїхав на поліцейську, яка в цей час виконувала свої службові обов’язки. Жінка отримала травми несумісні із життям. Їй було лише 35 років.

Відомості про даний факт внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) КК України. Водія автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter» затримано в порядку ст. 208 КПК України. Йому готується повідомлення про підозру.

 

Прес-служба прокуратури
Полтавської області

 

кількість переглядів: 2556