Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2020

У Полтаві припинили дії групи осіб, підозрюваних у збуті психотропних речовин у великих розмірах (ФОТО)

Прокуратура Полтавської області спільно з Нацполіцією викрили групу полтавців, які підозрюються у вчиненні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин. Наразі троє осіб затримані в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозри та обрання запобіжних заходів.

  

За версією слідства, жителі Полтави створили в одному з месенджерів магазин, через який продавали наркотичні засоби та психотропні речовини. Окрім цього, правоохоронці припускають, що цю «продукцію» вони реалізовували й методом «закладок». Під час обшуків за місцем проживання юнаків вилучили більше 300 полімерних пакетів із РVР, амфетаміном, канабісом, готові «закладки» та інші речові докази.

  

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб, у великих розмірах).

Встановлюється причетність до протиправної діяльності й інших осіб.    

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

   

Прес-служба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2294