Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2020

Бійка на АЗС у Кременчуці: обвинувальний акт скерований до суду

Кременчуцька місцева прокуратура затвердила і скерувала до Крюківського районного суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно кременчуківця та двох його знайомих жителів Дніпра.

За даними слідства, 23 березня 2020 року на території автозаправної станції у м. Кременчук вказані особи побили чоловіка, який приїхав на АЗС. Окрім цього, один із обвинувачених кілька разів вистрілив із пістолета «Форт 12 Р», внаслідок чого людина отримала 4 непроникаючі вогнепальні поранення, що спричинили короткочасний розлад здоров’я. Також у результаті конфлікту на певний час була порушена нормальна робота АЗС і пошкоджено її майно на суму понад 24 тис. грн.

Дії двох зловмисників кваліфіковані за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України, третього – за частиною 4 цієї ж статті (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної зброї). 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба прокуратури
Полтавської області
кількість переглядів: 2119