Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2021

Неправомірна вигода за сприяння у реєстрації сільськогосподарської техніки – затримано керівника полтавського товариства (ФОТО)

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури затримано керівника одного з полтавських товариств та повідомлено про підозру у пособництві в одержанні неправомірної вигоди, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 368 КК України). За клопотанням слідчого, погодженого з прокурором, Октябрським районним судом Полтави затриманому обрано запобіжний захід – тримання під вартою з визначенням розміру застави на суму понад 180 тис. грн.

За даними слідства, керівник товариства, маючи вплив на службових осіб Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, двома частинами отримав від жителя Полтавщини неправомірну вигоду на загальну суму 14 тис. грн за сприяння у реєстрації сільськогосподарської техніки. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється  Головним управлінням Національної поліції України в Полтавській області, оперативний супровід – Управлінням Служби безпеки України в Полтавській області.

Причетність до скоєння злочину службових осіб Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області перевіряється.


Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури  
кількість переглядів: 1985