Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.09.2021

Неправомірна вигода за закриття кримінального провадження – на Полтавщині судитимуть колишнього заступника начальника відділення поліції (ФОТО)

Полтавською обласною прокуратурою до суду для розгляду по суті направлено обвинувальний акт стосовно колишнього заступника начальника одного з відділень поліції Полтавського районного управління Головного управління Національної поліції в Полтавській області, якому інкримінують одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням (ч. 3 ст. 368 КК України).  
 
За даними слідства, перебуваючи на посаді, працівник поліції вимагав 40 тис. грн від директора товариства за закриття кримінального провадження стосовно останнього та не перешкоджання у подальшому його господарській діяльності, пов’язаній із заготівлею деревини. Після перерахування на картку експравоохоронця частини неправомірної вигоди на суму майже 8 тис. грн його затримали.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося  територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві. 
 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 2883