Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2022

Підпал авто на вулиці Станіславського у Полтаві – у скоєнні злочину встановлено ще одного підозрюваного

За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури 56-річному жителю Полтави повідомлено про підозру в умисному пошкодженні чужого майна шляхом підпалу, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 194 КК України).

Нагадаємо, минулого року за вказаною статтею заочно повідомлено про підозру іншому співучаснику злочину – 33-річному полтавцю.

Вказаним особам інкримінують підпал автомобіля «Mazda-6», вчинений у січні 2021 року на вулиці Станіславського у Полтаві.

Окрім цього, 56-річному фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні ряду інших кримінальних правопорушень:

закінченому замаху на заволодіння майном, правом на чуже майно шляхом зловживання довірою, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 190 КК України);

незаконному позбавленні волі людини з корисливих мотивів, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 146 КК України);

пособництві таємного викрадення чужого майна, поєднаного з проникненням до сховища, вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб (ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 185 КК України);

незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні наркотичних засобів без мети збуту ( ч. 1 ст. 309 КК України).

Наразі 33-річний підозрюваний переховується від органів слідства, його оголошено у розшук. Стосовно 56-річного зловмисника вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням, оперативний супровід – Управлінням карного розшуку Головного управління Національної поліції в Полтавській області. 

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1448