Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.09.2022

Привласнення понад 350 тис грн, призначених для виплати пенсій і соціальних допомог, – обвинувачують колишню начальницю відділення поштового зв’язку

Глобинською окружною прокуратурою передано до суду  обвинувальний акт стосовно колишньої начальниці одного з відділень поштового зв`язку Полтавської дирекції Акціонерного товариства «Укрпошта». Жінці інкримінують привласнення чужого майна, яке перебувало в її віданні, вчинене повторно, у великих розмірах (ч. ч. 1, 3, 4 ст. 191 КК України).

За даними слідства, особа, перебуваючи на посаді, упродовж грудня 2019 – січня 2020 років привласнила понад 350 тис. грн, що призначалися для виплати пенсій, субсидій та інших видів соціальних допомог, а також кошти громадян, сплачені за житлово-комунальні послуги.

Під час досудового розслідування жінка відшкодувала заподіяну акціонерному товариству майнову шкоду у повному обсязі.

За процесуального керівництва Глобинської окружної прокуратури досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося відділом поліції № 2 Кременчуцького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

 

Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 1337