Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2024

Медичне забезпечення в’язнів у місцях несвободи – в Полтавській обласній прокуратурі відбулася робоча зустріч (ФОТО)

Про стан додержання вимог законодавства щодо медичного забезпечення в’язнів у місцях несвободи говорили під час робочої зустрічі, що відбулася 20 березня в Полтавській обласній прокуратурі під головуванням заступника керівника обласної прокуратури Іллі Титарчука.

На зустрічі обговорили проблемні питання у сфері надання медичної допомоги взятим під варту особам та засудженим. Зосередили увагу на необхідності активізації взаємодії медичних частин та фельдшерських пунктів, розташованих в установах виконання покарань, із територіальними закладами охорони здоров’я.  

«Медична допомога, що надається в установах виконання покарань, має бути належною та відповідати рівню допомоги, яку держава зобов’язана надавати населенню», – наголосив Ілля Титарчук.

 

У заході взяли участь представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Полтавській області, працівники Офісу Омбудсмана, директор Департаменту охорони здоров’я Полтавської обласної військової адміністрації, керівники установ виконання покарань, начальник філії  Державної установи «Центр охорони здоров’я Державної кримінально-виконавчої служби України» в Полтавській області та працівники її структурних підрозділів.

 
Пресслужба Полтавської
обласної прокуратури
кількість переглядів: 410