Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.10.2017

Завідуюча дитсадка притягнута до адміністративної відповідальності

Постановою Лубенського міськрайонного суду від 21 серпня 2017 року завідуюча дошкільним навчальним закладом, що розташований у с. Новаки Лубенського району, притягнута до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч. ч. 1, 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За інформацією керівника Лубенської місцевої прокуратури Олександра Соболєва, будучи посадовою особою, жінка прийняла на посаду оператора газової котельні свого чоловіка та самостійно вирішувала питання про його преміювання. При цьому, порушуючи вимоги Закону України «Про запобігання корупції», не повідомила про наявність у неї реального конфлікту інтересів керівника відділу освіти, молоді та спорту Лубенської районної державної адміністрації.

У вівторок, 24 жовтня 2017 року, апеляційний суд Полтавської області залишив рішення суду 1-ї інстанції без змін. Як результат, за невжиття заходів щодо недопущення виникнення реального конфлікту інтересів завідуюча має сплатити 3 тис. 400 грн. штрафу.    

 

кількість переглядів: 3545