Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.11.2017

Прокуратура звертає увагу на ситуацію, що склалася в Шишацькому районному секторі з питань пробації (ФОТО)

Через заборгованість за спожиту електроенергію працівники  Шишацького районного сектору з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції 2,5 місяці працюють у темряві, говорить прокурор відділу прокуратури Полтавської області Юрій Дупак, демонструючи на підтвердження своїх слів відповідні фотографії.

«Ці фото зроблені о 16 годині 30 хвилин, тобто у робочий час, коли прокуратура перевіряла вищезгаданий сектор», - констатує Юрій Дупак.

За словами прокурора, відключення від споживання електроенергії відбулося 1 вересня цього року. Зазначена обставина створює певні перешкоди у виконанні службовими особами вищевказаного підрозділу своїх функціональних обов’язків. А тому прокуратура  надіслала лист начальнику Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, в якому просить втрутитися в ситуацію та вирішити питання щодо забезпечення належного функціонування згаданого підрозділу.

Довідково: відповідно до Закону України «Про пробацію» пробація – це система наглядових та соціально-виховних заходів, що застосовуються за рішенням суду та відповідно до закону до засуджених, виконання певних видів кримінальних покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого.

Наразі на обліку в Шишацькому районному секторі з питань пробації перебуває 61 особа.

 

кількість переглядів: 3130