Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2018

Прокуратурою Полтавської області скеровано обвинувальний акт стосовно раніше неодноразово судимого чоловіка, який перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, здійснив розбійний напад на потерпілого, жорстоко побивши та забравши речі останнього

Під час досудового розслідування кримінального провадження установлено, що на початку серпня поточного року, раніше неодноразово судимий чоловік, у тому числі за умисне тяжке тілесне ушкодження, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вирішив здійснити розбійний напад на 44-річного потерпілого.

 

Так, 39-річний зловмисник почав наносити численні удари по тілу чоловіка, від чого останній отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та численних гематом.

 

Після втрати свідомості потерпілого рецидивіст заволодів майном останнього на загальну суму майже 7 тисяч гривень.

 

За процесуального керівництва прокуратури нападнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) КК України.

 

За наполегливої позиції прокуратури досудове розслідування у вказаному провадженні закінчено в стислі строки та обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

 

За клопотанням прокуратури підозрюваний перебуває під вартою.

 

Зловмиснику загрожує покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2808