Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.10.2018

У прокуратурі Полтавської області відбулись збори прокурорсько-слідчих працівників та обрано делегатів на позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів (ФОТО)

У середу, 31 жовтня, в прокуратурі Полтавської області, на вимогу наказу Генерального прокурора України, проведено збори прокурорсько-слідчих працівників для обрання делегатів на позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів, яка відбудеться 20-21 грудня 2018 року.

 

На зборах головував перший заступник прокурора Полтавської області Андрій Глушко, який оголосив порядок денний, представив кандидатів у делегати та організував процедуру голосування.

 

Трьох делегатів обрано таємним голосуванням.

 

    

 

Делегатами на конференцію від прокуратури Полтавської області обрано прокурора Полтавської області Дмитра Чібісова, начальника відділу роботи з кадрами прокуратури Полтавської області Наталію Ленець, начальника відділу організаційного та правового забезпечення прокуратури Полтавської області Лесю Ткаченко.

 

Відповідно до Закону України «Про прокуратуру» всеукраїнська конференція прокурорів є найвищим органом прокурорського самоврядування.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2804