Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2018

Прокуратурою Полтавської області скеровано обвинувальний акт щодо колишнього касира Трубайцівської сільради, яка за 4 роки привласнила майже 60 000 грн від орендарів земельних ділянок

Під час досудового розслідування кримінального провадження установлено, що протягом 2009-2013 років, обіймаючи посаду рахівника-касира Трубайцівської сільської ради зловмисниця систематично, отримуючи від платників кошти за оренду землі, частину з них не оприбутковувала по бухгалтерському балансу.

 

Таким чином, внаслідок не оприбуткування рахівником-касиром грошових коштів, сільському бюджету завдано збитків на загальну суму майже 60 тисяч гривень.

 

Прокуратурою Полтавської області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно обвинуваченої за ч.1 ст.191 (привласнення чужого майна - грошових коштів, яке було ввірене та перебувало у віданні особи) КК України.

 

Під час досудового розслідування шкода, завдана державі в особі органу місцевого самоврядування, добровільно відшкодована в повному об’ємі.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2817