Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2018

За наполегливої позиції прокуратури Полтавської області до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено раніше неодноразово судимого чоловіка, який проник у житло самотньої жінки похилого віку та здійснив розбійний напад

На початку серпня поточного року, раніше неодноразово судимий 44-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив здійснити розбійний напад. З цією метою останній через вхідні двері проник до помешкання 73-річної жінки в одному із сіл Козельщинського району.

Завдавши жінці численних ударів по обличчю та тілу, від чого потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді ушибленної рани правої надбрівної ділянки, синців на обличчі, руках, грудній клітині, ногах, останній, погрожуючи ножем заволодів грошовими коштами потерпілої в сумі 1 000 грн та мобільним телефоном.

Органами прокуратури Полтавської області підтримано державне обвинувачення стосовно зловмисника за ч. 3 ст. 187 (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, вчинений повторно) КК України.

За наполегливої позиції прокуратури рецидивіста визнано винним у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури

Полтавської області  

кількість переглядів: 2708