Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2018

Завдяки прокуратурі Полтавської області рецидивіста, який жорстоко вбив знайомого сокирою засуджено до 13 років позбавлення волі

Під час досудового розслідування встановлено, що раніше неодноразово судимий 47-річний чоловік, у тому числі за вчинення умисного вбивства, у квітні минулого року розпивав спиртні напої разом із товаришем в одному з сіл Кременчуцького району.

 

У подальшому, між чоловіками виник конфлікт, неодноразово судимий чоловік схопив кухонний ніж та завдав ним потерпілому 5 ударів в грудну клітину. Після цього, зловмисник схопив сокиру та наніс неї ще 6 ударів по голові останнього. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер через кілька хвилин на місці події.

 

Органами прокуратури Полтавської області скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно рецидивіста за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 п. 13 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України.

 

За підтримання державного обвинувачення прокуратурою Полтавської області чоловіка визнано винним у інкримінованому правопорушення та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 13 років.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2827