Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.01.2019

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру слідчому Кременчуцького ВП ГУНП, який знищив справжній протокол обшуку для того, щоб в подальшому закрити кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю

Прокуратурою Полтавської області спільно зі співробітниками ГПУ та зі слідчими територіального управління ДБР у м. Полтава викрито на незаконній діяльності слідчого СВ № 2 Кременчуцького ВП ГУНП в Полтавській області.

 

Так, встановлено, що вказана особа знищила справжній протокол обшуку та замість нього склала завідомо неправдивий протокол обшуку, в якому  зазначила інших учасників слідчої дії, які в дійсності не були присутні під час слідчої дії та зазначила неправдиві відомості про вилучені предмети, виключивши із переліку вилученого пістолет, три предмети зовні схожі на набої, які в ньому знаходились та два металевих предмета трубчатої форми, зовні схожі на сигнальний патрон.

 

Таким чином зловмисник створив передумови для закриття кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

 

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області повідомлено про підозру вказаному слідчому у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

 

Досудове розслідування триває.

 

На причетність до вказаного злочину перевіряється керівництво слідчого відділу.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2922