Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2019

Одіозний фігурант по низці кримінальних проваджень з антисоціальною поведінкою після брехливих заяв подався в біга та сховався за спинами жінок

Установлено, що фігурант кримінальних проваджень з антисоціального угрупування ухиляється від органу досудового розслідування.

 

Нагадуємо, що група осіб побила заступника Полтавського міського голови у зв’язку з виконанням ним службової діяльності. За вказане правопорушення зловмисникам повідомлено про підозру за ч.2 ст. 27, ч. 2 ст. 350 (умисне нанесення побоїв службовій особі, у зв'язку з її службовою діяльністю, вчинене групою осіб) КК України. 

 

Один з підозрюваних, а саме особа з антисоціальною поведінкою, оскаржив до суду вказане повідомлення про підозру, але на розгляд суду, яке мало відбутись сьогодні, 29 січня,  так і не зявився.

 

Вважаючи, що він не буде притягнутий до відповідальності за неправомірні дії, особа почала розповсюджувати брехливі заяви з метою дискредитації правоохоронних органів та впливу на правоохоронців з метою перешкоджанню виконанню ними професійних обов’язків.

 

Після брехливих заяв розуміючи, що він є фігурантом інших кримінальних проваджень за які має відповідати  - подався в біга та сховався за спинами жінок, яких намагався організувати для участі в акції під адміністративною будівлею. Сам організатор не зявився, а вирішив сховатися за спинами жінок, які будучи введені в оману прийшли в невеликій кількості на акцію.  

 

На даний час представника антисоціального угрупування оголошено у розшук.

 

За фактом впливу на працівників правоохоронного органу розпочато кримінальне провадження.

 

Горлопани, які намагаються посіяти хаос та дестабілізувати громадський порядок в регіоні, зокрема силовими методами та залякуванням громадян, понесуть відповідальність та нікому не вдасться уникнути неминучості покарання, а на Полтавщині прокуратура буде надійним гарантом спокою та добробуту громади.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 6738