Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2019

За фактом чергового травмування 7-річної дитини у центрі Полтави від падіння льоду з даху будинку, який також перебуває на балансі сумнозвісного КП «ЖЕО-2», розпочато досудове розслідування

У понеділок, 4 лютого, малолітня дівчинка 2012 року народження йшла разом із матірю  по одній із центральних вулиць міста. З даху 4-поверхового будинку впав лід, уламки якого потрапили в область голови 7-річної дівчинки.

 

На даний час потерпіла доставлена до дитячої міської клінічної лікарні. Попередній діагноз: поверхнева травма голови, струс головного мозку. Стан задовільний, знаходиться під наглядом лікарів.

 

Установлено, що даний будинок перебуває на балансі КП «ЖЕО-2», обмежувальні стрічки поблизу будинку на місці падіння брили були наявні.

 

За вказаним фактом внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) КК України.

 

Тривають невідкладні слідчі дії.

 

Нагадаємо, 2 лютого, на вул. Зигіна від падіння глиби снігу травмувалась 6-річна дівчинка. Установлено, що 5-поверховий будинок перебуває на балансі КП «ЖЕО-2», обмежувальні стрічки поблизу будинку були відсутні. За вказаним фактом також розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 367 (службова недбалість) КК України.

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

кількість переглядів: 2633