Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.02.2019

Прокуратурою Полтавської області на «гарячому» викрито 2 патрульних на отриманні хабара у сумі 5 тисяч грн за не притягнення особи до адміністративної відповідальності (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області та співробітників Генеральної прокуратури України,  ТУ ДБР в м. Полтава, управління ДВБ НПУ та за сприяння керівництва ДПП НПУ на отриманні неправомірної вигоди викрито двох працівників батальйону патрульної поліції в м. Кременчук Управління патрульної поліції в Полтавській області.

 

    

 

Вказані особи вимагали та отримали від громадянина 5 тисяч гривень неправомірної вигоди за не притягнення останнього до адміністративної відповідальності.

 

Після отримання другої частина хабара у сумі 4 тис грн правопорушників затримано у порядку ст. 208 КПК України.

 

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманим особам та обрання запобіжного заходу.

 

Досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України триває.

 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

 

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

 

 

кількість переглядів: 2787