Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2019

За клопотанням прокуратури Полтавської області обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою неодноразово судимому чоловіку, який намагався пограбувати жінку

Під час досудового розслідування встановлено, що 35-річний неодноразово судимий за вчинення корисливих злочинів чоловік у лютому поточного року намагався заволодіти жіночою сумочкою, в якій знаходилися грошові кошти у та мобільний телефон.

Однак, свої дії зловмисник не довів до кінця, так як на допомогу потерпілій вийшов її чоловік. У цей же день чоловік втік до столиці.

На даний час нападника затримано та доставлено до м.Полтави, де йому за участю прокурора слідчим суддею обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.15, ч.2 ст.186 ( закінчений замах на відкрите заволодіння чужим майном поєднане з насильством, яке є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинене повторно) КК України.

За вчинення кримінального правопорушення підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2194