Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2019

Прокуратура Полтавської області наголошує, що чергові істеричні заяви горлопанів не зупинять прокуратуру від захисту спокою громади та не врятують їх від кримінальної відповідальності

Прокуратура, як орган, що безкомпромісно та негайно реагує на порушення законодавства, зустрічає на своєму шляху своєрідний спротив від різних одіозних фігурантів кримінальних проваджень. У зв'язку з цим,  прокуратура Полтавської області повідомляє,  що сьогоднішні істеричні заяви та дії горлопанів знайдуть своє відображення у відповідних позовах про захист честі, гідності та ділової репутації та є черговим підтвердженням тиску з їх боку на працівників правоохоронного органу.

                      

Ніколи прокуратура не займатиме споглядацьку позицію, коли окремі особи б'ють депутатів та громадян, порушують громадській спокій та порядок, розповсюджують атмосферу страху та ненависті, залякують та руйнують громаду.

 

Підкреслюємо, що всі винні особи понесуть покарання, передбачене чинним законодавством України. Для цього, органи прокуратури вживатимуть необхідних заходів по викриттю і припиненню такої протиправної діяльності та їх вчинків.

 

Будь-які дії, які здійснюються з метою розповсюдження агресії та насилля - приречені.

 

За фактом чергового тиску на співробітників правоохоронних органів зареєстроване чергове кримінальне провадження, всі винні особи, де б вони не переховувались, будуть покарані.

 

Прес-служба

прокуратури Полтавської області

кількість переглядів: 2916